Thursday, 12 January 2012

~second anniversary~

dah lama dah anniversary aku dengan afiff nie, 1.1.2011 hari tu..
tapi,sebab tengah minggu exam nie..aku lambat cikit nak update..

so,untuk memulakan hari sambutan..
aku diberi cabaran untuk buat suprise kat die..
mana la aku retikan..merepek2 jek..

ingat aku ni,romantik sangat ker..
tapi setelah dipikir,dirancang..akhirnya,macam ni la flow sambutan kitaorang..

mula2,pagi tu..
aku teponla afiff,cakap aku sakit perut..
teruk sangat ni..dah nanges2 bagai dah..
pandai betul aku belakon..hahaha..

afiff dengan risau giler2,datang kolej aku..
aku turun dengan muka slamber..sengeh2..
naik kete..ajak die gi makan..sebab dah lapar sangat..
dah kul11 kut..

die tengok aku sengeh2,die taw la yang aku dah kenakan die..
nak buat macam ne..die terima je la..hahahaha

kitowg makan kat bangsar jek..mamak..makan nasi kandar..
xmau gi jauh2,sebab aku dah xtahan nak makan...

lepas makan..kitowg gi alamanda..


so,aku nak tengok wayang..
gi la li tiket..tapi aku tak bagi taw afiff cite pe yang kitowg nak tengok..
punya la die tertanya2..
hahaha..sebenarnya,cerita JACK n JILL..


pastu kitowg gi main bowling!!!
lama xmain bowling...tapi......yang tak best nya..
bowling dekat alamanda,xbest!!!

pastu kitowg jalan2 kat alamanda jek..
amik2 gambar..
xde yang nak amik gambar kitorg..
seperti biasa,kitaorg amik gambar sendiri la ya...










lepas tu,kitowg gi taman botani..


rancang sebenarnya nak naik basikal..tapi xde la pulak..
pastu tengok dekat taman wetland la pulak..


kat taman wetland ada..tapi ktow lambat la pulak..
kuanter dah tutup..
sayang jek..kecewa giler aku..
huhuhuhuhuhuhu..

akhirnya,kami menuju ke taipan..
nak gi baskin robin..
afiff nak sangat ais cream flavour die..
pralines and cream..
kecewa kat alamanda xde..sanggup nak gi taipan..
dapat la pulak 2..
untung laaaaaa....








akhir sekali..kitowg gi makan kat murni..yum3x..


benda penting sekali dalam semua2 nie...
mesti la present kan..
hahahahaha

tahun ni,aku dapat jersey liverpool..
nice3x..
nak tengok...



dan aku, bagi apa......................
xada apa yang aku nak bagi..
hanya ini yang termampu..............


video

p/s: thanx cyg for everthing..i love you so much!!!!

^.^


Friday, 23 December 2011

~sem 3~

nampaknya,sem 3 bakal berakhir..
pejam celik,pejam celik..
dah nak abis 1 sem dah..
dah nak 1 tahun setengah dah aku kat UM nie ha..
terbek la!!!!

terbek la sangat..
pointer xseberapa pun..
hahaha..(tengok,ley siap gelak lagi..)
=.=!

sem nie,aku kena kuat cikit..aku nk baiki pointer aku..
aku caya,aku boleh..
GO AZZIRA!!!!

yesss!!
i can do it laaaaaaa...
hahahahahahaha...

p/s: kita kena berusaha untuk mencapai kejayaan.. :)

Thursday, 22 December 2011

~cuak~

tiba2 rasa nak update blog..
aku tengah perdebar2 menanti pukul 2 untuk kelas english..
aku de presentation final untuk hari nie..
sungguh aku xsangka..(ayat xboley belah)
aku cuuuuuaaaakkkk sangat wehhh...

aku takut.....
aku siap berzikir2 lagi tadi..
hahahahahaha....
aku dah banyak kali prctise..
tapi aku takut aku lupa la..or blur ker...

dah la yang first dulu kau rasa aku teruk jek..
please laaaa YA ALLAH...
tolong la hamba mu ini...
lindungi la aku...
tenangkan la aku..
permudahkan laa aku..
amiiiiiinnn...

p/s: wish me good luck!!!!!

Friday, 16 December 2011

~otak tension~

kuliah untuk sem nie dah nak hampir habis..
tinggal seminggu je lagi..
study week belum pun start lagi,exam week apa ntah lagi..
tapi minggu nie aku dah rasa cukup tension..
bayangkan la kalo study week n exam week..
agaknya aku akan lagi tension dr nie kot..

semalam,dah tak tahan tension sangat..
ajak abang pi kuar..
hehehe..
seronok,dia teman kita bila tension2..
hilang semua problem skejap..thnx cayang!!

tadi baru abis 1 test..
isnin ni de 1 test lagi..
khamis de final presentation!!
yang paling aku gerun kan!!
harap aku k...

lepas abis nie semua,aku nak enjao jap before exam..
xtahan,otak penat!!

p/s: saja buat luahan hati..

Wednesday, 14 December 2011

~ perkahwinan my lovely sis~

agak lama sebenarnya xupdate blog nie..
haha..xde mood la nk menaip2 nie..
sowi laaaa...

ni la bg beberapa pic sepanjang my sister wedding... 





























p/s: semoga along sentiasa berbahagia..hehehe..cepat2 dapat anak yek..aku nak anak buah laaa...

Tuesday, 13 December 2011

minggu-minggu akhir kuliah

tinggal 1 minggu lebih je sebelum minggu study for exam final..
perasaan???? entah la weh..
nak study,mood xdatang lagi..
xstudy,macam rugi jek..

test de dua lagi,jumaat nie n isnin t..
harap2 k la..otak macam xley nak focus laa..
ya Allah,pemudahkan la segalanya..